Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Team-informatie

Team-informatie

EERSTVOLGENDE TRAINING OP WOENSDAG 1 december VAN 16.30 U TOT 17.30 U VOOR JONGENS EN MEISJES GEBOORTEJAAR 2016 EN 2017. 

TRAINING GAAT DOOR OOK BIJ  REGEN , WANT VOETBAL IS EEN BUITENSPORT!

GEEN TRAININGEN TIJDENS DE KERSTVAKANTIE!

 

Ben je 4, 5 of 6 jaar en wil je voetballen?  

Kom dan gerust eens langs op de training van de U6 op woensdagnamiddag van16u30 tot 17u30 u op de terreinen (kunstgrasveld!) van Jong Male in de Brieversweg in Sint-Kruis.  Er wordt getraind  van begin september 2021 tot eind april 2022.

Vooraleer je je aansluit kan je een drietal keren komen mee voetballen om te zien of het je bevalt. Voor inschrijvingen maak je best een afspraak met het secretariaat (e-mail : frankyvanbelleghem@telenet.be). Momenteel telt de U6 een 25-tal spelertjes gespreid over twee leeftijden (°2016 en °2017).

De trainingen zijn vooral afgestemd op balgewenning en het verwerven van de basisvaardigheden (trappen, passen, balcontrole, drijven...), maar ook spel-en wedstrijdvormen komen ruim aan bod. We kiezen voor een benadering om kinderen als spelend te leren. Methodisch laten we ons leiden door het Wiel Coerver systeem, dat een sterke klemtoon legt op herhaling.
Voetbalschoenen en scheenbeschermers worden aanbevolen.

Raadpleeg geregeld de website om up-to-date informatie omtrent de trainingen (bv. het wekelijkse thema, quid bij regenweer, corona-maatregelen,..) te vernemen.

Naast de algemene info via de website wordt verder ook digitaal gecommuniceerd met de ouders via e-mail.

Nog vragen? Neem contact op met de trainer:  Patrick Geldhof, tel.0477067432 (email: katriendebal@hotmail.be)

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!