Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Team-informatie

Team-informatie

Ben je 4, 5 of 6 jaar en wil je voetballen?

Kom dan gerust eens langs op de training van de U6 op woensdagnamiddag van15u00 tot 16u15 op de terreinen (kunstgrasveld!) van Jong Male in de Brieversweg in Sint-Kruis. De trainingen in het seizoen 2020/2021 zijn op woensdag 2 september gestart. Er wordt getraind tot eind april.

Vooraleer je je aansluit kan je een drietal keren komen mee voetballen om te zien of het je bevalt. Voor inschrijvingen maak je best een afspraak met het secretariaat (e-mail : frankyvanbelleghem@telenet.be). Momenteel telt de U6 een 15-tal spelertjes gespreid over twee leeftijden (°2015 en °2016).

De trainingen zijn vooral afgestemd op balgewenning en het verwerven van de basisvaardigheden (trappen, passen, balcontrole, drijven...), maar ook spel-en wedstrijdvormen komen ruim aan bod. We kiezen voor een benadering om kinderen als spelend te leren. Methodisch laten we ons leiden door het Wiel Coerver systeem, dat een sterke klemtoon legt op herhaling.
Voetbalschoenen en scheenbeschermers worden aanbevolen.

Raadpleeg geregeld de website om up-to-date informatie omtrent de trainingen (bv. het wekelijkse thema, quid bij regenweer, corona-maatregelen,..) te vernemen.

Naast de algemene info via de website wordt verder ook digitaal gecommuniceerd met de ouders via e-mail.

Nog vragen? Neem contact op met de trainer:  Patrick Geldhof, tel.0477067432 (email: katriendebal@hotmail.be)

Training woensdag 14 april :   van 16.30 tot 17.30 u    

  • Kleedkamers en douches kunnen niet worden gebruikt in verband met de Corona-pandemie!
  • Mondmasker verplicht bij ouders en famalieleden van spelertjes bij het betreden van de publieke ruimte van onze  sportinfrastructuur.
  • Er wordt getraind in twee groepen volgens leeftijd (2015/2016)

 

We herhalen kort de oefenstof van de vorige weken. Vandaag leggen we opnieuw een extra klemtoon op doeltrappen. Verder is er aandacht voor spel, balgewenning en lenigheid. De Paasklokken hebben nog een verrassing in petto...  Gewoontegetrouw wordt ook tijd uitgetrokken voor wedstrijdvormen.

Trainer Patrick wordt bijgestaan door trainers in opleiding Warre en Rutger..

Wees voorzien op regen  (regenjasje) en winterkou (thermo-truitje, lange broek, handschoenen,...)

Mocht door overvloedige regenval de training worden afgelast, dan verneem je dit hier op de dag zelf om 15.00 u, maar normaal wordt getraind ook bij regenweer. Denk aan aangepaste kledij (handschoenen, thermo broek en trui, muts) bij winterse temperaturen!

 

OM TE NOTEREN

+ Op de laatste oefenpartij van het seizoen (28 april) wordt de gewone training vervangen door een demo-training, verzorgd door de heer A. Van de Geuchte van Voetbal Vlaanderen. Let wel : deze training start uitzonderlijk om 14.00 u.! 

+  Eind april ontvangt elke ouder een kort verslag (evaluatie) omtrent de voetbalvorderingen van de zoon-/dochterlief. Desgewenst kan met de trainer hierover worden nagepraat.

 

 

 

Training:

Dag Tijd Trainer(s) Veld Kleedkamer Opmerkingen
Woensdag 16.30 - 17.30 Patrick Geldhof, Rutger Geldhof, Jannis Misschaert Terrein 1 (Kunstgras)
  • Terrein 1 (Kunstgras)
  • -

Jong Male GEW. U6:

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!