Disclaimer - Jong Male

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Disclaimer

Disclaimer

De door Jong Male aangeboden informatie en/of diensten op haar website www.jong-male.be worden door de gebruiker geheel op eigen risico gebruikt. De website van Jong male heeft als doelstelling de gebruiker te voorzien van informatie betrekking hebbende op de vereniging.

Alle informatie op deze website is met de uiterste zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvoldoende en/of up-to-date is. Noch de webmasters noch Jong Male zijn verantwoordelijk voor de mogelijke gevolgen van onjuist gebruik.

Het is dan ook aan te bevelen altijd de juistheid en volledigheid van de getoonde informatie/gegevens te verifiëren bij het bestuur van Jong Male voordat u overgaat tot het ondernemen van acties.

Diverse links op deze website voeren naar informatiebronnen die worden bijgehouden door derden en waarover de vereniging Jong Male geen controle heeft. Hiervoor kunnen/willen wij als vereniging geen enkele verantwoordelijkheid nemen, zo ook de webmasters niet.

Jong Male sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van www.jong-male.be, het gebruik van informatie die door middel van deze website is verkregen of de tijdelijke onmogelijkheid om www.jong-male.be te kunnen raadplegen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!