Maand van de sportclub - Jong Male

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Maand van de sportclub

Maand van de sportclub

DRIBBELFESTIVAL Jong Male VV

Gratis voetbalinitiatie voor 4 en 5-jarigen!

  • Wanneer? Zondag 25 september in de voormiddag (van 9.00 u tot 11.30 u).dribbelfestival.JPG
  • Waar? Kunstgrasveld van voetbalclub Jong Male VV “DIAZ VOETBALCENTER” Brieversweg 377 te 8310 St Kruis-Brugge.
  • Wat? Sportief evenement bedoeld als kennismaking met de club en als smaakmaker voor het voetballen in clubverband. Het dribbelfestijn bestaat uit het spelen van wedstrijdjes (2 tegen 2), doorlopend en afgewisseld met het deelnemen aan oefenvormen gericht op het verwerven de basisvaardigheden. Dit alles afgestemd op de allerkleinsten (geboorte jaren 2017 en 2018). Ervaren trainers begeleiden de spelertjes. Het geheel wordt afgesloten met een gezellig samenzijn in de kantine (gratis boterkoeken en chocolademelk voor alle spelertjes!).
  • Doelgroep? Kinderen van het tweede en derde kleuter uit de Basisscholen van Assebroek en St. Kruis.
  • Inschrijven?Ouders kunnen de deelname van hun kinderen aanmelden via de turnleerkracht van de school of rechtstreeks aan de club secretaris Franky Van Belleghem 0478/619513 of frankyvanbelleghem@telenet.be
    Het evenement is volledig gratis!
  • Uitrusting? Een sportieve outfit volstaat. Voetbalschoenen behoeven niet, wel een paar stevige sportschoenen. Voor de onderscheiden teams bij de wedstrijdjes, worden door de club passende hesjes voorzien. Een drinkbeker verdient aanbeveling.
  • Kader? Het dribbelfestijn is een organisatie van voetbalclub Jong Male VV en kadert in ‘de maand van de sportclub’ zoals september wordt gepromoot door Sport Vlaanderen.

bal_3.JPGVoetbalvlaanderen_logo.JPGbal_3.JPG
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!