Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Team-informatie

Team-informatie

U8 WIT Uitslagen / Programma U8 GROEN Uitslagen /  Programma

Gelieve steeds de trainer te verwittigen bij afwezigheid op training of wedstrijd!
T. Tom: 0479 65 99 60
T. Kristof: 0477 89 52 44

 • Trainingen: elke dinsdag van 17u30 tot 18u30 en elke woensdag van 16u30 tot 17u30
    • Elke speler brengt een eigen drinkfles met water of sportdrank mee. Deze kan wel bijgevuld worden aan de waterfontein in de gang van de kleedkamers.
    • scheenbeschermers zijn verplicht
 • Competitiewedstrijden op zaterdagvoormiddag. Er wordt altijd 5 tegen 5 gespeeld (max 8 spelers per ploeg), er mag doorlopend vervangen worden en een wedstrijd duurt 4 x 15'.
 • Wedstrijdinformatie zal elke zondagavond aangepast worden. Selecties komen ten laatste op donderdag online. Als uw zoon/dochter op zaterdag 'gepland' niet aanwezig kan zijn, gelieve dit vóór woensdagavond door te geven aan een trainer. Ook wanneer uw zoon/dochter 's avonds een training zal skippen, is het handig dat de trainers dit in de namiddag al weten, kwestie van organisatie.

(andere info onder de selectietabel)

  MALE WIT MALE GROEN    
Datum zaterdag 16 oktober 2021 zaterdag 16 oktober 2021    
Wedstrijd Jong Male - SV Ingelmunster Jong Male - KSK Steenbrugge    
Uur aftrap 11u30 11u30    
Uur aanwezig 11u00 11u00    
Uur vertrek op Male xxuxx xxuxx    
Adres Kunstgras Maleveld
Brieversweg 377
8310 Male/Sint-Kruis
Kunstgras Maleveld
Brieversweg 377
8310 Male/Sint-Kruis
   
Trainer T. Tom T. Kristof    
Afgevaardigde          
   
Spelers (19) team
WIT
team
GROEN
gespeelde wedstrijden aantal niet-selecties
Andreas Jacxens   - 5 1
Arthur Boutelegier V   5 1
Bajram Kastrati V   5 1
Berre Claeys   V 5 1
Diart Imeri   V 5 1
James Thieren V   4  
Leon Coolman V   4  
Louis Crevits   V 5  
Mathéo Gryson afw afw 0  
Max Gheysen V   5  
Oscar Packo   V 4  
Rahman Deldarzadeh afw afw 5  
Rune Longueville   - 6 1
Stan Huyghe V   4  
Victor Claeys afw afw 4  
Victor Dendooven   V 5  
Ward De Busscher   V 6  
Ward Van Eccelpoel   V 5  
Yaro Bossuyt -   5 1
aantal 6 7 max6  

 

Info:

Enkele afspraken:

Voor de spelers: 

 1. Voor EN na ELKE training en wedstrijd geef je een hand aan trainers, teamgenoten, begeleiders en ouders.
 2. Je bent ten allen tijde beleefd tegen iedereen.
 3. Spelers die zichzelf boven de groep willen plaatsen horen niet thuis in mijn team.
 4. Beslissingen van de trainers worden zonder morren aanvaard.
 5. Het is belangrijk om te luisteren naar de trainer, dan zal de trainer ook naar jou luisteren.
 6. Iedereen helpt ALTIJD na ELKE training het oefenveld en wedstrijdveld opruimen, tenzij anders wordt beslist.
 7. Scheenbeschermers zijn verplicht op training en wedstrijd.
 8. Het is altijd leuk als je trakteert wanneer je jarig bent

Voor de ouders EN spelers: 

 1. De selecties en bijkomende info voor de wedstrijden komen op website. Er zijn 2 ploegen, we zijn ingedeeld in een niveau 1 en 2. We proberen om uw kind op zijn niveau wedstrijden te laten spelen. In welk niveau uw kind zal spelen, daar zijn wij, trainers, voor aangesteld. Dit kan week per week veranderen. Deze manier van verdeling dient niet om uw kind “een niveaulabel” te geven, maar om uw kind zich goed te doen voelen tijdens de wedstrijden. Op de oudervergadering op 28 augustus omstreeks 10u30 volgt daarover meer uitleg. Het is dus ABSOLUUT geen schande indien uw kind “maar” in niveau 1 speelt... we spelen niet bij Club of Anderlecht, maar we willen hen een goed gevoel geven tijdens de wedstrijdjes.
 2. We kunnen (helaas) geen rekening houden met wensen van ouders om hun kind die wedstrijd of die wedstrijd te laten spelen, tenzij om dringende redenen. Als we dit doen voor 1 speler moeten we dit voor alle spelers doen en dit is onmogelijk. 
 3. Er zijn geen vaste ploegen. Normaalgezien is elke week de selectie anders, tenzij op latere termijn anders wordt beslist. We zouden graag alle spelers zoveel mogelijk bezig willen zien. De selectie komt na de woensdagtraining (ten laatste donderdagochtend) op de website. We zijn met 19 spelers voor 2 ploegen. Hierbij willen we jullie melden dat wij, de trainers, zelf de ploegen opstellen en dat het niet de taak is van de ouders om dit te doen. Ik zeg jullie dit omdat we in het verleden met dergelijke problemen te maken hebben gehad. We zullen proberen om iedereen zoveel mogelijk aan bod te laten komen, de één zal misschien wat meer spelen dan de ander, maar het is niet de bedoeling om dit met een vergrootglas te gaan bekijken. We hopen dat u dit begrijpt en erop vertrouwt dat wij in eer en geweten handelen. Spelers die een weekend niet moeten spelen en/of reeds klaar zijn om misschien eens een categorie hoger te gaan spelen, kunnen dit eventueel doen na overleg met de verschillende trainers. 
 4. We zijn aangesteld om uw kind te leren voetballen. Winnen is leuk maar niet ten koste van mooi voetbal. We willen hen een winnaarsmentaliteit aanleren in combinatie met mooi verzorgd voetbal. De keeper mag daarom niet uit de handen trappen maar de bal in het spel brengen aan de voet of in te rollen tenzij anders wordt beslist. Dit zal in het begin voor wat tegendoelpunten zorgen maar dit betert na verloop van tijd!! Tenslotte gaat het om OEFENwedstrijden…
 5. Mogen we alstublieft vragen om het team en de spelers enkel AAN TE MOEDIGEN en hen niet te bestoken met goeie raad en richtlijnen. Daarvoor zijn wij trainers aangesteld… We weten dat dit goed bedoeld is maar dit is verwarrend voor spelers EN trainer. We geven soms richtlijnen mee en als u dan het tegenovergestelde zegt kan dit niet goed zijn. Indien u dit toch niet kan laten, we zoeken altijd trainers😉 DUS: AANMOEDIGEN IS TOP, COACHEN IS VOOR DE TRAINER!!!
 6. FAIR-PLAY EN SPORTIVITEIT vinden we heel belangrijk naar de tegenstander EN scheidsrechter. Laat ons het goeie voorbeeld geven aan onze kinderen en de beslissingen van de scheidsrechter accepteren. Opruiende taal is niet nodig, we zijn allen volwassen genoeg om rationeel te reageren. Dit geldt uiteraard ook voor onszelf. Ik geef alvast het goeie voorbeeld en zal nooit de scheidsrechter zijn beslissingen tegenspreken.. zoals in puntje 5… wie zich geroepen voelt, we zoeken steeds scheidsrechters 😉…..
 7. Indien u vragen, opmerkingen, kritiek,…. hebt over selecties, manier van trainen, omgang met uw kind,….heel graag maar wil ons dit rechtstreeks melden aub zodat we dit niet via derden hoeven te horen? We zijn ten allen tijde aan te spreken en staan open voor alle ideeën,  opmerkingen, raad en kritiek. Dit zal alleen maar ten goede komen van beide partijen. Toogpraat en geroddel helpt niemand vooruit. Dit geldt uiteraard voor mezelf (bis) en ik kan wel wat kritiek verdragen…. 
 8. Indien u niet akkoord gaat met bepaalde richtlijnen kunt u ons daarover altijd aanspreken.
 9. Deze regels en richtlijnen dienen NIET om ons gezag te laten gelden maar WEL voor een prachtig en (h)eerlijk voetbalseizoen. 
 10. Indien ouders feestjes wensen te organiseren (winterstop, einde seizoen, wedstrijd ouders tegen spelers) doen we daar heel graag aan mee!!! 

 

Sportieve groet 

Trainer Tom

Trainer Kristof

Training:

Dag Tijd Trainer(s) Veld Kleedkamer Opmerkingen
Dinsdag 17.30 - 18.30 Tom Goossens, Kristof Leys, Annelie Haek Terrein 1 (Kunstgras)
 • Terrein 1 (Kunstgras)
 • -
Woensdag 16.30 - 17.30 Tom Goossens, Kristof Leys, Annelie Haek Terrein 1 (Kunstgras)
 • Terrein 1 (Kunstgras)
 • -

Teamsponsors:

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!