Datum

12 februari 2021

Accommodatie

Onbekend

Jong Male kwam het eerst op voorsprong toen Belpaire na een vrijschop in doel trapte.  Ruddervoorde vocht terug en Damman stelde op het halfuur vanop de stip gelijk. Nog voor de rust scoorde Naeyaert in een geharrewar na een hoekschop de 2 - 1.  Male was na de rust op achtervolgen aangewezen en eiste meer balbezit op, terwijl Ruddervoorde loerde op de counter.  Tien minuten voor affluiten lepelde Eeckhout de verdiende gelijkmaker binnen.  Een correcte uitslag op basis van een tweede en betere wedstrijdhelft voor de bezoekers. Hoewel, de behaalde 7 op 15 ligt beduidend  onder de verwachtingen  van de gestelde ambities.(HN/VMU)