Niets op aan te merken spijts twee doelpunten van Alex Patris !

Datum

7 maart 2020 19:30

Accommodatie

Onbekend

Halfweg stond het nog 0 - 0.   Zwevezele was wel beter en kreeg ook de beste kansen, maar wrong die vakkundig de nek om.  Male, dat veel mensen achter de bal hield en speculeerde op een snelle  omschakeling had na de rust succes. Alex Patris scoorde na een perfect uitgevoerde counter de 1 - 0.  Vijf minuten later verdubbelde diezelfde Patris de Maalse bonus na een misverstand in de Zwevezeelse verdediging.  De bezoekers bleven er echter voluit voor gaan en op corner van Grymonprez kopte Vergote de aansluitingstreffer binnen.  Male kwam dan goed weg toen Lanckriek een poging op de lat zag stranden en Grymonprez op de staander.  In de slotfase verzilverde Dereere op corner de gelijkmaker. In de toegevoegde tijd tenslotte legde Plas, in een geharrewar voor doel na een vrijschop vanaf de middenlijn, de verdiende zege voor Zwevezele vast.  Op de bezoekende overwinning valt niets op aan te merken. (VMU/HLN)